Délczeg Zoli üzletét már a megnyitása előtt is figyelemmel kísértem, miután minden nap előtte mentem el a Bartók Konzervatóriumba 1992-től. Nyitása után napokon belül betértem Hozzá és azóta a szakmainál sokkal szorosabb szálak fűznek! Nagy öröm volt látni minden egyes apró vagy nagyobb fejlődését és örömmel tölt el, hogy ilyen szép hangszerüzlettel büszkélkedhet a Zeneakadémia és Opera között félúton! Feleségemmel, Kokas Katalinnal mindig szeretettel ajánljuk növendékeink és külföldi barátaink számára és reméljük, hasonló iramban fog tovább szépülni és fejlődni!

Kelemen Barnabás & Kokas KatalinHegedűművész

5 éve járok a Darius Music hangszerboltba, ahol a professzionális és gyors kiszolgálás mellett mindig nagyon barátságos légkör fogad! A különleges és egyedi igényeimre is megoldást találok itt. Széles választékban elérhetőek hangszerek, amelyek minden igényt kielégítenek. Zoltán egy igazán értékes és ritka régi  hangszergyűjteménnyel rendelkezik. A szervízben a vonószőrözéstől az apróbb beállításokat is kiválóan meg tudják oldani.

 

Dárius Music-Maxim Rysanov brácsaművész
Maxim RysanovBrácsaművész

Dear Darius Music,

Today I purchased a wonderful Délczeg Zoltán cello at your store. It is a beautiful instrument and great sound!

I’m  really happy with it !!!

Thank You so much

Dárius Music
Diana

Csodálom Délczeg mester fantasztikus érzékét a csellólélek optimális beállításához, ami még pluszban rendkívüli szakmai és hangtechnikai tudással is párosul.

Dárius Music-Lakatos Tamás csellóművész
Lakatos TamásCsellóművész

Mindig nagyon-nagy szeretettel fogadnak a Darius Hangszerboltban, ahová elég gyakran járok. Speciális kéréseimet is örömmel vállalják. A legkülönlegesebb hangszeralkatrészeket is, mint például a historikus hangszerszerelékek, vagy a ritkán beszerezhető húrokat is azonnal, vagy rövid időn belül meg tudom kapni, bárhonnan/bármikor! A sok kellemes tapasztalatom után, nagyon tudom ajánlani a Darius Hangszerboltot minden profi és műkedvelő kollegámnak!

Dárius Music-Homoki Gábor hegedű és brácsaművész
Homoki GáborPríma díjas hegedű és brácsaművész, jazz-énekes