Kosár: (0) termék

Az Ön bevásárlókosara üres.

Adatvédelmi nyilatkozat

1.1 Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási szám*:


A Dárius Music Kft. mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért.


A regisztráció során ön által megadott információkat a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan és biztonságosan kezeljük. A Dárius Music Kft. személyes adatait csak a weboldalairól történő megrendelés - ajánlatkérés, hírlevél-küldés lebonyolításához az Ön hozzájárulása esetén tárolja. Az adatokat kizárólag a fent említett célokból igénybe vett közreműködőknek, a közreműködéshez szükséges mértékben továbbítja. Harmadik félnek külön értesítés nélkül a Dárius Music Kft. csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait.

Hozzáférés a személyes adatokhoz

A Dárius Music Kft. lehetővé teszi, hogy - azonosítása után - bármikor ellenőrizze, módosítsa vagy akár törölje személyes adatait.

A személyes adatok védelme

Az Ön személyes adatainak védelme a Dárius Music Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.



Adatkezelési alapelveink és gyakorlatunk összhangban van az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különösen tekintettel az alábbiakkal: 
1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).
 
• A Dárius Music Kft. benyújtotta az adatvédelmi azonosító igényét a NAIH (Nemezeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) számára. A bejegyzést követően a kapcsolódó felületeken az azonosítót közzé fogjuk tenni.

 

1.2 A személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a vásárló a webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti. Kivételt képez ez alól a következő adatok törlése:

  • Egyedi azonosító
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Jelszó
  • Név

1.3 A regisztráció törlése

A regisztráció törlését a vásárló a info@dariusmusic.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán kérheti.

[profiler]
Memory usage: real: 20971520, emalloc: 20188880
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem